15 juni 2016

Zelfstandige zonder personeel (zzp)

BizzyLizzy is er voor ondernemers die zich willen richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Ik neem je werk uit handen en jij houdt meer tijd over. Tijd voor de zaken waar jouw hart ligt, waar je goed in bent en waar je je geld mee verdient. Als zzp’er heb je het al druk genoeg.

Ontbreekt het je bijvoorbeeld aan tijd en/of kennis om je website te beheren en bij te houden. Lukt het niet om regelmatig berichten te plaatsen op social media? Of vind je het lastig om folders, brieven en e-mails in correct Nederlands op te stellen? Misschien heb je te weinig tijd om offertes netjes uit te werken en te documenteren, of blijft de facturatie te lang liggen?

BizzyLizzy is juist sterk in secretariële taken en beheer van websites, informatie en sociale media. Ik werk voor zzp’ers die dat ook willen blijven: zelfstandige zonder personeel. Ik werk op afroep maar ik kan ook een aantal uren per week of per maand voor je inplannen als je dat prettiger vindt.

Daarnaast ondersteun ik bij het ontwikkelen en uitvoeren van educatieve programma’s voor allerlei doelgroepen. Dat kan variëren van een cursus Linkedin tot het maken van lesbrieven of educatieve rondleidingen voor kinderen. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Wat levert het jou op?

Meer tijd voor je eigen werkzaamheden en minder stress over werk dat je niet leuk vindt en liever door een ander laat doen.